top of page

Welkom bij Stella by Starlight, het projectcafé van Coehoorn Centraal

Huiskamercafé Stella by Starlight is dé plek waar je elkaar ontmoet, waar je werkt en beleeft. Daarnaast zijn wij de publieke ingang voor het project Coehoorn Centraal. Dit bijzondere project brengt creatieve energie naar de wijk Coehoorn in hartje Arnhem. Op loopafstand van Arnhem Centraal Station ben je bij ons welkom voor een goede koffie, voor biologische bieren en wijnen, lunch of een heerlijke maaltijd. En natuurlijk voor luisteren naar live muziek.

Stella by Starlight is meer dan zomaar een eet- en muziekcafé. Want waar spreek je af met je vakantieliefde? Waar ga je borrelen met je collega's? Waar bedenk je met je creatieve vrienden een nieuwe voorstelling? Waar schrijf jij aan je nieuwe boek of blog?

Bij café Stella by Starlight kom je thuis.

Met ons café proberen we (creatieve) partijen uit Arnhem aan elkaar te verbinden. Uit de winst worden de doelen van Stella by Starlight ondersteund. Zo willen we met Stella by Starlight actief bijdragen aan het project Coehoorn Centraal, creatief Arnhem en werkgelegenheid. Eerlijk delen. Samen bouwen. Hierdoor creëer je direct een lange-termijnvisie waarmee je op een duurzame manier kan bouwen en plekken kan creëren die inspelen op het gevoel en bijdragen aan de identiteit van een stad.

Stella by Starlight in Arnhem biedt het podium voor een ieder die een meet-up wil organiseren denk bijvoorbeeld aan Bitcoin, CommonEasy, Kunstdebatten of Breigroepen. Studenten van het Conservatorium ArtEZ organiseren 2 keer per week een sessie in ons café om ook buiten school elkaar muzikaal en creatief te kunnen ontmoeten. Deze podiumsessies zijn gratis voor iedereen.

Stella by Starlight is de eerste partner binnen het Project Coehoorn Centraal en heeft actief meegebouwd aan het project door het organiseren en faciliteren van kennismakings-bijeenkomsten, promotie en sponsoring doormiddel van mankracht en middelen.

Meer weten over het project Coehoorn Centraal? ga naar de website:
http://www.coehoorncentraal.nl/het-project/

Wilt u vergaderen of iets organiseren in Coehoorn Centraal kan dat natuurlijk ook.http://www.coehoorncentraal.nl/ontmoeten-in-coehoorn/

BEERS
OUR STORY
THE BREWERY

Enjoy your favorite beers at our beer stand at nationwide events.

We are a family brewer, brewing since 1896 the finest beers in the country.

Tour our Brewery and enjoy free beer tasting.

Café - Restaurant - Catering

bottom of page